Over ons

Aanbestedingszaken B.V. is opgericht door Henk Timmer en Thomas Klein Bramel.

Henk heeft na zijn studies journalistiek, bedrijfskunde en rechten (allen gediplomeerd) vijf jaar gewerkt voor het Expertisecentrum Aanbesteden van het Ministerie van Economische zaken en Klimaat (PIANOo/TenderNed). In zijn functie als aanbestedingsjurist heeft hij honderden aanbestedende diensten en inschrijvende bedrijven geadviseerd op aanbestedingsgebied. Sinds 2019 richt Henk zich fulltime op het winnen van aanbestedingen voor zijn opdrachtgevers.

Thomas heeft een facilitaire achtergrond vanuit zijn studie aan de Hanzehogeschool Groningen. Ook heeft hij cum-laude zijn leergang aanbestedingsrecht aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Thomas houdt zich sinds 2018 bezig met het begeleiden van aanbestedingstrajecten en heeft meer dan honderd adviestrajecten gedaan met een winrate van 72% in tientallen verschillende branches. Zijn specialismen liggen in: externe inhuur, beveiliging, ICT en medische sector.

Henk Timmer

Thomas Klein Bramel

Netwerk van deskundigen
De eerste aanspreekpunten zijn Henk en Thomas. Aanbestedingszaken B.V. heeft een flexibele schil met een econometrist, een grafisch vormgever en een sales trainer. Hiermee wordt voldoende capaciteit en de juiste expertise 100% gegarandeerd.

The turtle always wins
Om structureel omzet te behalen uit aanbestedingen zal uw organisatie een aanbestedingsstrategie moeten hebben (of ontwikkelen). Tientallen bedrijven worden op structurele basis ondersteund via in-house trainingen en begeleidingstrajecten. Door deze werkwijze wordt het lerend vermogen van uw organisatie op aanbestedingsgebied vergroot.

Heldere tarieven
Binnen 24 uur ontvangt u een offerte. Hierin is een kostenbegroting uitgewerkt. Er vindt geen nacalculatie plaats, ook niet voor eventueel extra gemaakte uren of reiskosten. U weet waar u aan toe bent.

Referenties
Op LinkedIn hebben een aantal opdrachtgevers en aanbestedingsdeskundigen een referentie achtergelaten. Wel zo transparant.

Een keer sparren met ons over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!