Over

Aanbestedingszaken is opgericht door Henk Timmer. Na zijn studies journalistiek, bedrijfskunde en rechten (allen gediplomeerd) heeft Henk vijf jaar gewerkt voor het Expertisecentrum Aanbesteden van het Ministerie van Economische zaken en Klimaat (PIANOo/TenderNed). In deze functie heeft hij honderden (fact based) aanbesteders en inschrijvende bedrijven geadviseerd op aanbestedingsgebied. Sinds 2019 richt Henk zich fulltime op het winnen van aanbestedingen voor zijn opdrachtgevers.

Netwerk van deskundigen

Henk is het eerste aanspreekpunt voor al uw aanbestedingszaken. Wanneer u specifieke expertise wenst dan worden deze voor u ingeschakeld. Aanbestedingszaken heeft een flexibele schil met een econometrist, een grafisch vormgever en een sales trainer.

The turtle always wins

Om structureel omzet te behalen uit aanbestedingen zal uw organisatie een aanbestedingsstrategie moeten hebben (of ontwikkelen). Tientallen bedrijven worden op structurele basis ondersteund via in-house trainingen en begeleidingstrajecten. Door deze werkwijze wordt het lerend vermogen van uw organisatie op aanbestedingsgebied vergroot.

Heldere tarieven

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte. Hierin is een kostenbegroting uitgewerkt. Er vindt geen nacalculatie plaats, ook niet voor eventueel extra gemaakte uren of reiskosten. U weet waar u aan toe bent.

Referenties

Op Linkedin hebben een aantal opdrachtgevers en aanbestedingsdeskundigen een referentie achtergelaten. Wel zo transparant.